LaOna Barberà

930 18 56 55 Reservar una mesa
Boletín
 

LaOna Barberà

Prensa

Pulsar

 • Restaurant Saona el més votat de la Ruta de la Tapa

  El passat dimarts 9 de juny va finalitzar el període de temps que estava previst tinguès de durada la Ruta de la Tapa d'enguany. Barberà Comerç Urbà va recollir totes les dades que es varen demanar en forma de votació i participació de la ciutadania.
  La 5ena edició de la Tapa de Barberà del Vallès va començar el 30 d’abril i fins el 9 de juny els 20 establiments de restauració participants del nostre municipi han ofert un total de quasi 9.000 tapes. Tal i com s'ha fet en les edicions anteriors només s'han recollit les votacions del jurat popular.
  Una vegada comptabilitzades les puntuacions el guanyador d’aquesta edició ha estat: Restaurant Saona, Pintor Fortuny, 60. El segon establiment amb més puntuació és: Restaurant Sultan Sirio, Via Sant Oleguer, 5 i el tercer establiment amb més puntuació és: Bar Granja Can Llobet, Marquesos de Barberà, 50.
  El trofeu, inspirat en la imatge de la campanya, ha estat realitzat pel taller associat Manualitats L’Arc del Color.

  Lea el articulo

  Mira el articulo de prensa

 • SaOna: un espai modern fet en família

  "No volem que els barberencs hagin d'anar a Sabadell per gaudir de la cuina moderna, diferents i assequible"

  SaOna, un nou restaurant a Barberà que neix amb aires de la mediterrània, amb un record balear de platja, de cuina de proximitat i de la terra, de la cuina de la iaia, però apostant per l'alta cuina d' escola i de modernitat.
  Germans Real: "Volem que els barberencs puguin trobar a prop de casa, un espai modern, de bona cuina però apte per a totes les butxaques".

  SaOna està dirigida per un equip amb experiencia en el món de la restauració des de fa molts anys i compta amb personal jove, emprenedor i format en cuina.

  Modern
  En aquest sentit SaOna no només mostra la seva modernitat en un espai agradable, on la llum n'és el principal protagonista, sinó en els seus plats. Aposten per la planxa i a la brasa, en lloc dels plats fregits i una extensa carta de postres tots ells casolans. Gaudirem d'una dieta saludable i equilibrada. SaOna ofereix plats de tot l'estat, típics com els callos, les migas, gazpacho. Tot tipus de carns a la brasa d'excel•lent qualitat, però amb especial cura de les presentacions i el servei. La referència mediterrània no falta també amb les diferents propostes de peix que preparen cada setmana.

  Equip jove i familiar
  SaOna neix d'un equip familiar on els més grans aporten l'experiència de molts anys i els més joves el talent i la formació.

  Serveis
  El restaurant SaOna compta amb un espai per a més de 70 comensals. Actualment, obren cada dia de la setmana, de 8 del matí a cinc de la tarda, excepte els divendres i dissabtes que també ofereixen servei de sopars. També són presents a les xarxes socials on podem consultar i veure cada setmana les seves propostes culinàries.

  Lea el articulo

  Mira el articulo de prensa